یادداشت مهمان؛

مرهمی بر داغ کودک کشی این روزهای صهیونیست ها!

مرهمی بر داغ کودک کشی این روزهای صهیونیست ها!

به گزارش بلک بلاگ، برای این روزهایی که دل هایمان داغدار کودکان به خاک وخون کشیده شده غزه است خواندن کتاب جواهر مصری سفارش می شود.



به گزارش بلک بلاگ به نقل از مهر، زینب هادی، نویسنده و پژوهشگر در یادداشتی با عنوان «مرهمی بر داغ کودک کشی این روزهای صهیونیست ها!» نگاهی به کتاب «جواهر مصری» داشته که این مطلب برای انتشار در اختیار خبرگزاری مهر قرار گرفته است.
مشروح متن این یادداشت را در ادامه می خوانید:
«بیاید یک سفر در زمان داشته باشیم. حداقل تخیلش نماییم. حتی تخیلش هم هیجان انگیز است. چشم هایمان را ببندیم و برویم سال هایی خیلی خیلی دور، به سرزمینی پر از عجایب. پر از ساختمان های عظیم و غول پیکر با پیکرتراشی های عظیم الجثه. به تمدنی قدرتمند و یک پارچه و سرشار از هنرهای درخشان معماری، پیکرتراشی و جواهرسازی و غیره. تمدنی در نهایتِ شکوه و زیبایی مربوط به حدود سه هزار سال قبل از میلاد حضرت مسیح. حالا وارد قصر پادشاه این سرزمین بشویم. پادشاهی بسیار قدرتمند که شکوه سلطنتش سبب شده مردم او را فرستاده ای از آسمان بدانند و او هم خودش را خدای مردمش بداند.
حالا تصور کنید که شما ملکه زیبای این قصر هستید. ملکه ای مهربان، نجیب، با اصالت و از خاندانی بزرگ و مؤمن و درعین حال خسته از جو جاه طلبی و قدرت طلبی درباریان و جوروستم شأن به مردم. در این سالهای اخیر هم کاسه صبرتان لبریز شده از خون ریزی های پادشاه که به خاطر خوابی که دیده، پایه های تخت سلطنتش را لرزان حس کرده، و فرمان داده تا تمام کودکانِ بی گناهِ پسر در حکومتش کشته بشوند. تاریکی و خون ریزی، تمام سرزمین کنار رود نیل خروشان را پر کرده به قدری که بوی خون تا دالان های قصر موج زده است.
اما در همان روزهای خونین، پسرکی گندمگون با موهایی مجعد داخل سبدی در تلاطم رودخانه به سمت شما حرکت می کند تا نوری باشد برای قلب درهم فشرده شده شما از غم های این روزهای کودک کشی. این کودکِ چندروزه آب آورده را از آب می گیرید و با در آغوش کشیدنش تمام آرامش دنیا در دلتان جای می گیرد و مصمم می شوید تا نگذارید پادشاه حداقل این یک کودک را بکشد. به سختی و با چنگ و دندان در مقابل این پادشاه مقاومت می کنید تا دل سنگش را چون موم نرم کنید.
خب دیگر تا حالا حتما حدس زدید که دارم درباره ی چه کسی صحبت می کنم و دعوت کردم خودتان را جای چه کسی بگذارید. بله دارم درباره ی «بانو آسیه» یکی از چهار بانوی برگزیده عالم و ملکه شهیده ای صحبت می کنم که در زمانه ای بسیار دور از ما زندگی کرده است اما در قالب کلمات کتاب «جواهر مصری» زنده شده است تا روایتگر روزهای سخت زندگی اش در دربار مغرورترین و ستمگرترین فرعون تاریخ مصر باشد. و از روزهایی بگوید که دل سپرد به موسای چندروزه، از روزهایی که قلبش را تسکین داد به ایمان به خدای موسی و از روزهایی که در جلوی چشمانش، همسرش، مؤمنان به آن خدا را با شکنجه های وحشتناک می کشت. از روزی که صبرش به اتمام رسید و ایمانش را در آن ظلمات فکر و اندیشه آشکار کرد و از خدا خواست تا خانه ای در کنار خودش برای وی در بهشت فراهم آورد به جهت تحمل شکنجه هایش به دست فرعون.
شاید تصور بشود نوشتن از تاریخ ترسناک است چون سند و مدرک کمی از تاریخ برجای مانده است. اما نویسنده کتاب «جواهر مصری» این را مانع خودش ندانسته و علاقه او به تاریخ و این شخصیت بزرگ تاریخی که یادش در قرآن هم آمده است برایش انگیزه ای شده است تا دراین باره بنگارد. و چه کار بزرگی کرده است که در دنیای مادی گرای ما که هرکسی در دنیای خودش آن هم فقط بُعد مادی اش غرق شده است، یاد و نام چنین شخصیتی را زنده کرده است.
شخصیتی که ازنظر مادی و مالی، به ظاهر غرق در امکانات و نعمات است، اما دل و ایمانش نه. زنی در دورانی که ترس و وحشت از فرعون بر جامعه حاکم شده، چشم بر روی همه لذت های دنیایی می بندد و ایمانش را به فرستاده خدای آسمان ها آشکار می کند و شکنجه های طاقت فرسایی را تحمل می کند، تا قرن ها بعد، در کتاب نازل شده بر آخرین پیامبر الهی، اسوه ای معرفی شود برای تمامی مؤمنان تمام تاریخ: وَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِّلَّذِینَ ءَامَنُواْامْرَأَتَ فِرْعَوْنَ.. وَ مَرْیمَ ابْنَتَ عِمْرَانَ. الگوی تمام بانوانی که در طول تاریخ زیر ظلم ستمگران هستند تا با الگو گرفتن از وی در دنیا، هم پاداش وی در بهشت شوند.
در دنیای امروز که پر شده از قهرمان های خیالی و اغلب دروغین برای تمام قشرها و شاهزاده های خوشبخت افسانه ای برای دختران، خواندن از این شخصیت های واقعی و قهرمان، کمکی است برای تشخیص راه درست و جاده حقیقی زندگی. کمکی برای آنکه سلیقه خداوند دستمان بیاید تا بدانیم چگونه بنده هایی را می پسندد و به حریم خودش راه می دهد.
برای این روزهایی که دل هایمان داغدار کودکان به خاک وخون کشیده شده غزه است خواندن این کتاب را سفارش می کنم تا برای ماهایی که غم های تاریخ را زندگی کرده ایم، به یاد بیاوریم که اگر تمام کودکان غزه را هم بکشند باز هم مادری کودکش را در سبدی خواهد گذاشت و خدا او را بزرگ می کند، آن قدر بزرگ که کاخ فرعونیان عالَم فرو بریزد. و بامداد آن ظهور نزدیک است.
کتاب جواهر مصری نوشته سعیده ملایی مروری بر زندگی و مسیر رشد و فداکاری بانو «آسیه» و همین طور گذری بر سرنوشت بانو «صیانه» در راه یکتاپرستی است. بانوانی که گفته می شود همچون بانوان رجعت کننده در روزگار ظهورند.
حضرت آسیه زنی یکتاپرست و مقاوم در مقابل کفر بود و چنان مقامی داشت که در روایات از وی به عنوان یکی از بانوان برگزیده و رجعت کننده در زمان ظهور امام زمان یاد شده است. زندگی این بانو سراسر آموزنده و پرفراز و نشیب است و خواندن داستانش می تواند الگوی مناسبی برای بانوان این روزگار باشد.
سعید ملایی دانش آموخته زبان و ادبیات عرب است که این کتاب را نوشته است و در انتشارات کتاب جمکران منتشر نموده است. این کتاب بتازگی به چهارمین چاپ خود رسیده است.»


منبع:

1402/08/18
13:04:34
0.0 / 5
183
تگهای خبر: داستان , رمان , سفر , كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴