چگونه عقده های فروخفته قوم یهود بازگشایی می شوند؟
به گزارش بلک بلاگ، با پیدایش رژیم صهیونیستی و احساس امنیت ناشی از قدرت این غده سرطانی در دنیا، فقهای قوم هم عقده های فرو خورده چند هزارساله را گشودند و پرده از رازهای مخوف دین تحریف شده موسی (ع) کنار زدند.
خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ و ادب: علی معروفی پژوهشگر حوزه صهیونیسم و یهودیت یادداشت اختصاصی با عنوان «رژیم صهیونیستی و بازگشایی عقده های فروخفته قوم یهود» در رابطه با اسراییل و رژیم صهیونیستی در اختیار خبرگزاری مهر قرار گرفته است. وی در این یادداشت به این مسئله اشاره کرده که فرزندان بنی اسرائیل را با سینه هایی آکنده از نفرت وکینه از غیر یهودیان، در مدارس پرورش می دهند تا به هنگام بلوغ با انگیزه نژادپرستی و اعتقاد قلبی به برتری قومی وارد ارتش توراتی شوند، جائیکه به آنان تعلیم می دهند چگونه بر مبنای آموزه های تلمود غیر یهودیان را قتل عام کنند.
در ادامه مشروح این یادداشت را می خوانیم؛
با پیدایش رژیم صهیونیستی و احساس امنیت ناشی از قدرت این غده سرطانی در دنیا، فقهای قوم هم عقده های فرو خورده چند هزارساله را گشودند و پرده از رازهای مخوف و دهشتناک دین تحریف شده موسی (ع) کنار زدند. اینک سرنوشت صهیونیسم و شریعت تحریف شده موسی در هم گره خورده است و بقای هر یک در گرو حفظ دیگری می باشد. «ناتان وینستوک» در کتاب خود تحت عنوان صهیونیسم ضد اسرائیل می نویسد:
«علت این که کهنه اندیشی و ارتجاع، خاخام های اسرائیل را فرا می گیرد اینست که عرفان صهیونیستی تنها با توسل به آئین یهود می تواند حالت انسجام پیدا کند. اگر مفاهیمی چون قوم برگزیده و سرزمین موعود را حذف کنید پایه های صهیونیسم فرو خواهند ریخت. بنابراین احزاب مذهبی قدرت خویش را به صورت متناقضی از تبانی و همدستی با صهیونیست ها به دست می آورند. ساختار درونی صهیونیسم اسرائیل، تقویت حاکمیت مذهبیون را بر رهبران این کشور تحمیل کرده است. این حزب سوسیال دموکراتMAPAI بود که با تشویق «بن گوریون» دروس مذهبی را به صورت الزامی در برنامه درسی مدارس وارد کرد، نه احزاب مذهبی.» (۱)
دکتر «ادریک بسکوف» در رابطه با قوم یهود می گوید «از حکمت دین یهود و آموزه های آن، قتل بیگانگانی است که تفاوتی بین آنها و حیوانات وجود ندارد و این قتل و کشتار باید به شکل شرعی صورت گیرد و کسانیکه به آموزه های دین یهود ایمان ندارند باید آنها را بعنوان قربانی به الهه بزرگ یهودی تقدیم نمود». ریچارد بورتون که خود مدت ها به تحصیل تلمود پرداخته است در کتابش «یهود، نور و اسلام» که در سال ۱۸۹۸ منتشر گردید می نویسد: «طبق آن چه که در تلمود آمده است نزد یهودیان دو مراسم خونین وجود دارد که یهوه را راضی می گرداند یکی از آنها عید نان های آغشته به خون بشری است -منظور همان عید «فصح» است- و دیگری مراسم ختنه کردن کودکان یهودی».
رهبران صهیون از راه فتاوی ربی های بنی اسرائیل توانستند ایده کذایی سرزمین موعود را به سایر یهودیان تلقین نمایند تا این ایده نقش آرمانی بخود بگیرد. «موشه دایان» از رهبران پیشگام در قتل عام مسلمانان در ۱۶ اوت ۱۹۸۷ در روزنامه «جورزالم پست»، چنین می نویسد: «ما اگر تورات را داریم و خویش را ملت تورات می دانیم، باید تمام سرزمین هایی که در تورات آمده است را هم داشته باشیم. فلسطینیان باید همانند سگ ها زندگی کنند، هرکسی هم که خوشش نمی آید از اینجا برود.» (۲)
رهبران یهودی در سال ۱۹۵۳ و از راه صندوق ملی یهود به طرح توراتی خود اعتبار قانونی هم بخشیدند. بر مبنای قوانین این صندوق، زمینهای تحت مالکیت، تنها به یهودیان قابل اجاره و فروش است و هیچ غیر یهودی حتی کسانیکه به زور این زمین ها از آنها گرفته شده هم حق اجاره این زمین را ندارند. از نظر صندوق، زمینهای عربی مصادره شده، وقف ابدی یهودیان است.
«هرتزل» بنیانگذار جنبش صهیونیسم در کتاب خود بنام دولت یهودی، فلسطینیان را این گونه توصیف می کند: «فرض نماییم که خواستار پاکسازی یک کشور از حیوانات درنده آن باشیم، بدیهی است که ما تیر و کمان بر نخواهیم داشت تا تک تک بدنبال خرس ها برویم. بلکه یک برنامه شکار دسته جمعی ترتیب داده و با استفاده از ارتشی با تیراندازان ماهر و پرتاب بمب های قوی آنان را از بین خواهیم برد.»
(برای از بین بردن خرس ها (به زعم هرتزل) احتیاج به توجیه مذهبی احساس می شد، پس ماشین توراتی خاخام ها آغاز به کار کرد و انواع مستندات تاریخی چند هزارساله!!! برای اقدامات نژادپرستانه بنی اسرائیل کشف گردید! این استفتائات تاریخی، دستاویز لازم را برای حکام صهیونیستی جهت همسو کردن آحاد ملت یهود در انجام هرگونه اقدامی فراهم نمود.
روزنامه «هاآرتص» در تاریخ ۱۵ فوریه ۱۹۹۵، در مورد شرطی کردن کودکان در مدارس، به بیان نظرات یکی از آموزگاران می پردازد: «تحقیقی که اخیراً توسط پروفسور «بارتال» استاد دانشگاه تل آویو انجام شده، نشان داده است که نظام آموزشی اسرائیل تا چه حد برای توجیه مواضع خود در جنگ با اعراب بسیج شده است. آموزش در ارتباط با هولوکاست و کشتار یهودیان ذهنیتی را در اسرائیل بوجود آورده است که یهودیان از دیگران برترند و همواره حق به جانب آنهاست.
در سال ۱۹۷۹ وزارت آموزش و پرورش اسرائیل اعلام نمود که آموزش نسل کشی برای دانش آموزان سال آخر دبیرستان، الزامی است. کنیست (مجلس) هم در ۲۶ مارس ۱۹۸۰ به شناخت و خاطره این نسل کشی و قهرمانی رای مثبت داد. بعد از آن مسأله نسل کشی در مدارس ابتدایی و دبیرستان تدریس می شود و ۲۰ درصد از برنامه درس تاریخ و امتحانات پایان سال را تشکیل می دهد.(۳)
فرزندان بنی اسرائیل را با سینه هایی آکنده از نفرت وکینه از غیر یهودیان، در مدارس پرورش می دهند تا به هنگام بلوغ با انگیزه نژادپرستی و اعتقاد قلبی به برتری قومی وارد ارتش توراتی شوند، جائیکه به آنان تعلیم می دهند چگونه بر مبنای آموزه های تلمود غیر یهودیان را قتل عام کنند. سربازان هر روز هدف خویش را تکرار می کنند: «دستیابی به امپراطوری تعیین شده در کتاب مقدس والگوی یوشع در کشتار کنعانیان.»
«منوخیم باراش» در سال ۱۹۷۴ در روزنامه «یدیعوت آحارونوت» از متن توراتی برای توصیف رفتار اسرائیل با فلسطینی ها بهره می گیرد: «ما برای تسلط بر سرزمینی که خدا به ابراهیم وعده داده است باید از شیوه یوشع برای فتح سرزمین اسرائیل پیروی نماییم و طبق دستورات تورات در این سرزمین مستقر شویم. در این سرزمین جایی برای سایر اقوام، غیر از بنی اسرائیل وجود ندارد. این بدان معناست که ما باید تمام کسانی را که در آن ساکن هستند بیرون برانیم این جنگ، مقدس است که تورات خواستار آن است.»
فقهای بنی اسرائیل با مستمسک قراردادن احکام تلمودی، جوانان یهودی را برای نسل کشی و قتل عام اقوام دیگر تشویق می کنند. خاخام «آ. آویدان» در کتاب خود بنام پاکی سلاح ها در پرتو «هلاخا» می نویسد: «وقتی نیروهای ما در طول یک جنگ و یا در جریان یک تعقیب مسلحانه و یا یک حمله هوایی، به غیر نظامیانی برخورد می کنند که مطمئن نیستند این غیر نظامیان، گزندی به آنها نخواهند رساند، مطابق تعالیم هلاخا میتوان و حتی باید آنها را کشت
در هیچ حالتی نمی توان به یک عرب اعتماد کرد، حتی اگر حالت متمدن داشته باشد.»(۴) به همین علت وقتی بعد از فاجعه «جنین»، وزیر دادگستری اسرائیل، از این که نتوانستند فلسطینیان بیشتری را بکشند اعلام تاسف نمود! کسی تعجب نکرد.
داعیه برتری نژادی بنی اسرائیل بسیار فراتر از چند مصداق می باشد. این قوم تا آنجا پیش رفته است که بزرگان آن مدعی حیوانیت سایر اقوام می باشند و نگاه پست خداوند را به سایر مخلوقات تبلیغ می کنند.
خاخام «آیزنبرگ» در کتاب خود به نام تاریخ یهودیان می نویسد: «انسان هر چه یهودی تر باشد، انسان تر است.» «الی وایزل» هم در اثری بنام اقامه تلمودی می نویسد: «یهودی از هر انسانی، به بشریت نزدیکتر است.» «هلاخا» می گوید: «غیر یهودیان دروغگویان مادرزاد هستند.»
همچنین بر یهودیان ممنوع می باشد حتی زنی را که به یهودیت گرویده است به همسری اختیار نمایند چون که هلاخا (۵) این اصل را وضع می نمایند که هر زن غیر یهودی یک روسپی است. دادن صدقه و هرنوع هبه را به غیر یهود ممنوع می کنند و امر می کنند از وام گیرندگان غیر یهودی سنگین ترین نرخ ها را طلب کنید.
قاطعانه بازگرداندن اشیا گمشده یک غیر یهودی را منع می کنند و فریب در معاملات با غیر یهودیان را جایز می شمارند. خاخام «مایر کاهانا» در نیویورک فتوا می دهد اعراب را باید به دریا بریزیم و «آریل شارون» قصاب فلسطینی ها هم آنان را به پشه های مرداب تشبیه می کند.
اکنون متوجه می شویم که این قبیل فتاوی، ریشه در تورات و تلمود بنی اسرائیل دارد که قاطبه قوم بر اصالت آن صحه می گذارند و کشتار زنان و کودکان بی گناه غزه را مشروع می دانند. این تفکرات پست و پلید، یهودیان اسرائیلی را به حیواناتی بدل نموده که مصداق همان فرمایشات مقام معظم رهبری هستند، یعنی: گرگ وحشی.!
پی نوشت:
۱- صهیونیست ضد اسرائیل، انتشارات ماسپر و۱۹۶۹ صفحه ۳۱۶
۲- مجله ندا القدس، سال سوم، شماره ۶۲، صفحه ۱۳
۳- محاکمه صهیونیسم اسراییل، نوشته روزه گارودی، ترجمه جعفریاره، انتشاران موسسه کیهان، سال ۱۳۸۰، صفحه ۱۶۲
۴- همان منبع، به نقل از روزنامه کیهان ۱۳۷۸/۵/۱۲
۵- به مجموعه قوانین و شریعت دین یهود گفته می شود.
منبع: blackblog.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب