رئیس جدید سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:

شعار دوره جدید، تحقق دیپلماسی فرهنگی در تراز چهل واره دوم انقلاب اسلامی است

شعار دوره جدید، تحقق دیپلماسی فرهنگی در تراز چهل واره دوم انقلاب اسلامی است

به گزارش بلک بلاگ حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور با تاکید بر این که برای تحقق دیپلماسی فرهنگی باید به سمت تحول پیش برویم، اظهار داشت: شعار دوره جدید، تحقق دیپلماسی فرهنگی در تراز انقلاب اسلامی باتوجه به گام دوم انقلاب خواهد بود.


به گزارش بلک بلاگ به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی پور، رییس جدید سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مراسم معارف خود، با گرامیداشت یاد و گرامیداشت شهدای اقتدار فرهنگی این سازمان اظهار نمود: در دوره ی جدید در تلاش هستیم، کارآمدسازی کنیم؛ ظرفیت های غیر فعال را فعال و ظرفیت های بالقوه را توسعه دهیم.
وی ادامه داد: یکی از خاصیت های این دوره و خواسته های مشترک مقام معظم رهبری، رییس جمهور، مجلس شورای اسلامی و وزیر ارشاد، تحول است. ان شاءلله دوره تحول را در دوره دهم، شاهد خواهیم بود.
حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور بیان کرد: مقام معظم رهبری کمبود و ناکافی بودن کار فرهنگی در سطح تراز انقلاب اسلامی را لطمه اصلی کارهای ما می دانند. نه فقط سازمان فرهنگ و ارتباطات سلامی بلکه در مجموع، ایشان نسبت به این که کار فرهنگی صورت نمی گیرد، گله مند هستند.
وی افزود: بهمین منظور، شعار دوره دهم را دیپلماسی فرهنگی در تراز چهل واره گام دوم انقلاب اسلامی انتخاب کردیم؛ در حقیقت تحقق در سه حوزه سازمانی، ملی و فراملی را فراهم خواهیم کرد.
حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور با تاکید بر این که برای تحقق دیپلماسی فرهنگی باید به سمت تحول پیش برویم، اظهار داشت: شعار دوره جدید، تحقق دیپلماسی فرهنگی در تراز انقلاب اسلامی باتوجه به گام دوم انقلاب خواهد بود.
وی اذعان کرد: اهتمام ما بر این است تا از همفکری مجموع حلقه های میانی، جوانان خوش فکر، صاحبان اندیشه در کشور، هیأت اندیشه ورزی را برای جهبه فرهنگی انقلاب تشکیل دهیم تا با همفکری آنان حرکت رو به جلویی را ترسیم نماییم.
دیپلماسی فرهنگی تأثیر مستقیم بر اقتصاد کشور دارد
رییس جدید سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی سرلوحه قرار دادن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، کاهش تصدی گری و ایفای نقش تسهیل گر برای مشارکت های مردمی و جبهه فرهنگی انقلاب، تامین اشراف سیاست گذاران محیط فرهنگی بین المللی و تبدیل دیپلماسی فرهنگی به مسئله مهم کشور از سیاست های اصلی پیش روی این سازمان برشمرد.
وی همچنین، اظهار داشت: دیپلماسی فرهنگی تأثیر مستقیم بر اقتصاد کشور دارد. اگر امروز موفق شویم تصویر خوبی از جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور نمایش دهیم، حتما همه آحاد مردم از آن بهره مند خواهند شد. ما تلاش خواهیم کرد دیپلماسی فرهنگی را تبدیل به مسئله مهم ملی نماییم.
حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور اظهار نمود: دیپلماسی عمومی بعنوان مؤثرترین ابزار در عصر حاضر، معرفی کارهای هنری و نمایشی با محتوای غنی، معرفی و ایجاد لینک میان مفاخر علمی و هنری کشور، گسترش زبان فارسی و اجرای کارهای قرآنی از دیگر مواردی است که بدان توجه ویژه خواهد شد.
وی تاکید کرد: در کشور کمتر به دیپلماسی فرهنگی اهمیت داده شده و تقویت این توجه در داخل و خارج کشور بسیار مهمست و رویکردها باید به این سوء جلو برود.
ابراهیمی ترکمان، رییس سابق سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنرانی خود در این مراسم، اظهار داشت: در ابتدا تشکر می کنم از مقام معظم رهبری (حفظه الله) که به بنده لطف داشتند و اعتماد کردند و بنده اهتمام کردم در تمام این مدت منویات ایشان را مورد وثوق قرار داده و محقق کنم.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری نیز، خیلی سفارش های ناب و مهمی در راه نگاهی این سازمان به ما داشتند و ما در مجموعه از آنها بهره بردیم.
ابراهیمی ترکمان اضافه کرد: تشکر می کنم از همه همکاران و افراد، مجموعه ها و سازمان هایی که در این راه با ما همکاری داشتند و برای مدیریت جدید آرزوی توفیق دارم. امیدوار هستم در دوره ی جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیریت آقای اسماعیلی، این سازمان به تعالی برسد و با قدرت اهدافش را پیش ببرد.
در ادامه، از خدمات هشت ساله ابوذر ابراهیمی ترکمان تقدیر و حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی پور با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بعنوان رئیس جدید سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی معرفی گردید.
گفتنی است؛ در این مراسم رؤسای قبلی سازمان فرهنگ ارتباطات اسلامی همچون حجت الاسلام محمود محمدی عراقی، سید مهدی مصطفوی، محمدباقر خرمشاد و تعدادی از نمایندگان مجلس، تعدادی از مدیران فرهنگی کشور، رایزنان فرهنگی ایران از ۶۰ کشور جهان بصورت برخط و اصحاب رسانه نیز حضور داشتند.




منبع:

0.0 از 5
1400/09/02
23:40:47
709
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها