درگذشت پیشكسوت تكم خوانی؛

آواز بهاری تکم چی اردبیل برای همیشه خاموش شد

آواز بهاری تکم چی اردبیل برای همیشه خاموش شد

بلک بلاگ: مبشر خوش الحان بهار و تکم خوان کوچه ها و محله های قدیمی اردبیل فوت کرد.



به گزارش بلک بلاگ به نقل از مهر، موسی اصغرزاده، پیشکسوت تکم خوانی در اردبیل، پیر خیاط محله قدیمی فانتازیا و نویسنده و پژوهشگر فرهنگ عامه امروز پس از ۹ دهه زندگی در دیار دارالارشاد اردبیل، مهد فرهنگ و آئین های باستانی در سن ۹۱ سالگی فوت کرد.
خیاطی خوش اخلاق و نویسنده ای خوش قلم که در کوچه و محله های قدیمی اردبیل با آواز خوش خود مبشر فصل سبزِ بهار بود، سالهای طولانی با اجرای آئین باستانی «تکم خوانی» مردم اردبیل را با آواز خود آشنا و مأنوس کرده بود.
وی که در کنار خیاطی به نویسندگی نیز مشغول بود در طول زندگی خود چند آثار مکتوب در حوزه فرهنگ عامه به جامعه اردبیل تقدیم کرد و کتاب فرهنگ عامیانه دارالارشاد اردبیل از آن جمله با اهمیت ترین آثار به چاپ رسیده این نویسنده پیشکسوت است.
این نویسنده و خیاط اردبیلی که مردم بیشتر او را بعنوان تکم خوان محله های قدیمی می شناسند، در خیاط خانه خود با تلفیق خلاقیت و رنگ های زیبا و چشم نواز عروسک های تکم ساخته و به خیاطی کوچک خود صفای بیشتری می داد.
موسی اصغرزاده متولد شهرستان مشگین شهر و بزرگ شده شهر اردبیل بود که در سال ۱۳۰۹ چشم به جهان گشوده و در طول زندگی در کنار علایق و دغدغه های فردی گامی ماندگار در زمینه فرهنگ اردبیل برداشت.
برای شناخت بیشتر این نویسنده پیشکسوت مطالعه گفت وگوی اختصاصی مهر با عنوان «تکم ها» از راه رسیدند / بهار پشت در خانه ها است با این تکم گردان پیشنهاد می شود.


منبع:

0.0 از 5
1400/06/12
14:16:09
1147
تگهای خبر: كتاب , نویسنده
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها