پیكر مطهر یك شهید گم نام در صدا و سیمای یزد آرام گرفت
        
        بلک بلاگ: یزد پیکر پاک شهید گم نام عملیات والفجر 4 در صدا و سیمای مرکز یزد تشییع و تدفین شد.
        
        پیکر مطهر این شهید ۲۲ ساله کشورمان که اخیراً توسط گروه های تفحص در منطقه عملیاتی والفجر ۴ کشف شده بود، امروز همزمان با شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س) در شهر یزد تشییع و در صدا و سیمای مرکز یزد آرام گرفت.
 عملیات آفندی والفجر ۴ در مهرماه و آبان ماه ۱۳۶۲ به مدت ۳۳ روز در شهرهای سلیمانیه و پنجوین در استان سلیمانیه عراق با مشارکت سپاه پاسداران و ارتش و با هدف تامین ارتفاعات شمال و شمال غرب مریوان، پاکسازی قسمتی از مناطق اشغالی، انهدام نیروهای دشمن در منطقه پنجوین، قطع ارتباط عناصر ضدانقلاب منطقه با منابع پشتیبانی در عراق، خارج کردن شهرها و آبادی های مرزی منطقه از برد توپخانه دشمن بعثی و تصرف پیشرفتگی شیلر انجام شد.
 رزمندگان اسلام در این عملیات موفق به آزادسازی حدود ۱۰۰۰ کیلومتر مربع از خاک ایران و عراق همچون ارتفاعات مارو، گرمک، خلوزه، براله و سربراله، کنگرک، لری، سه درختی، تخم مرغی، پادگان گرمک، شهرک هرگنه، تپه شهدا، هفت توانان، پنجوین، کانی مانگا و منطقه وسیع دره شیلر و تحت کنترل قرارگرفتن شهر پنجوین و چندین روستا، به اسارت گرفتن ۷۸۵ نفر از نیروهای دشمن بعثی و به غنیمت گرفتن ۳۱۵ خودرو، ۸ تانک و نفربر و ۱۵۷ قبضه ادوات شدند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 منبع: blackblog.ir
        
                    
                    
                    
                    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب را می پسندید؟
                    
                    
                        (0)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب